CSM Syd - Behandlingssektion (tidl. Incest Center Fyn) yder professionel rådgivning og behandling til voksne kvinder og mænd bosiddende i Region Syddanmark, og som i deres barndom eller ungdom har været udsat for incest eller andre former for seksuelle overgreb.

 

CSM Syd - Behandlingssektion er en selvejende behandlingsinstitution med en bestyrelse. Centret er finansieret delvist af satspuljemidler samt tilskud fra Odense Kommune og har en samarbejdsaftale med KFUM's Sociale Arbejde i Danmark.

 

CSM Syd - Behandlingssektion er desuden leverandør til den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation VISO.

 


Læs mere om os her...

10. november

Permanentgørelse af CSM centrene

Det er med stor glæde at vi har modtaget nyheden om, at Folketinget har besluttet at permanentgøre CSM centrene, så vi kan fortsætte den gode helhedsorienterede indsats rettet mod voksne med senfølger efter seksuelle overgreb under opvæksten.

Det giver CSM Syd - Behandlingssektion mulighed for at opretholde behandling både i vores hovedafdeling i Odense, men også i satellitten i Jylland.

25. maj

Persondatapolitik ved CSM Syd - Behandlingssektion

I CSM Syd – Behandlingssektion har vi altid passet godt på dine oplysninger og efterlevet bestemmelserne i Psykologloven og Persondataloven. Samtlige medarbejdere – både psykologer og administrativ assistent – har tavshedspligt. Pr. 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft, hvorfor vi hermed offentliggør vores persondatapolitik. De forskellige politikker og procedurer til efterlevelse af forordningen er under stadig og løbende udarbejdelse og opdatering.

 

 

20. november

Senfølger hos voksne

Det er vores erfaring, at når man udsættes for incest eller andre seksuelle overgreb i barndom eller ungdom, vil der hos næsten alle mennesker vise sig følgevirkninger i voksenalderen.